18.–19.5. Laivalle!

No niin, nyt se vihdoin tulee taas – paljonkysytty MUMMORISTEILY!

Lähtö Turusta tällä kertaa SILJA LINEn Baltic Princess-laivalla perjantai-iltana klo 20.15. Paluu Turkuun lauantaina klo 18.30. Nyt siis myös Tampereen suunnalta junalla tulevat ehtivät mukaan!!! Ja tietysti Helsingstä ja ympäri Suomea odotamme risteilijöitä!

Jotta matka tulisi kaikille mahdollisimman edulliseksi, matkat eli hytit jokainen varaa itse! Jos varaatte matkan netin kautta, valitkaa siis 18.5. Turku- Tukholma 23h iltaristeily.

HUOM! Haluaisimme kuitenkin, että matkan varanneet ilmoittautuisivat mahdollisimman pian myös sähköpostiimme turunmummot@gmail.com, että tiedämme kuinka monta meitä on tulossa. Tarvittaessa varaamme taas konferenssitilan yleistä jutustelua ja tulevien tapahtumien suunnittelua varten! Astu laivaan – stig ombord!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *