17.–18.5.2019 Legendaarinen Turun mummoristeily!

Turun Seudun Mummolaakso kutsuu jälleen kaikki ystävät ympäri Suomen keväiselle risteilylle!

Nyt se vihdoin tulee taas – paljon kysytty MUMMORISTEILY! Lähtö Turusta tällä kertaa Viking Grace -laivalla perjantai-iltana 17.5. klo 20.55 ja paluu Turkuun lauantaina 18.5. n. klo 19.50.

Jotta matka tulisi kaikille mahdollisimman edulliseksi, matkat eli hytit jokainen varaa itse! Huom! Edullisemmaksi matkan tekee, jos otatte esim. kimpassa hytin, useimmissahan toki on 4 sänkyä.
Jos varaatte matkan netin kautta, valitkaa siis 17.5. Turku–Tukholma 23h iltaristeily.

HUOM! Haluaisimme kuitenkin, että matkan varanneet ilmoittautuisivat mahdollisimman pian myös sähköpostiimme turunmummot@gmail.com, että tiedämme kuinka monta meitä on tulossa. Tämä siitä syystä, että ilmoitamme tällä kertaa hyvissä ajoin ennen lähtöä, missä ja monelta tapaamme laivalla perjantai-iltana!

Varaamme taas myös lauantaipäivän pariksi tunniksi konferenssitilan yleistä jutustelua ja tulevien tapahtumien suunnittelua varten. (Kokoustelu ei ole pakollinen, mutta siellä tunnetusti syntyy aina parhaat ideat uusia tapahtumia varten!!!)

7 vastausta artikkeliin “17.–18.5.2019 Legendaarinen Turun mummoristeily!”

 1. Moi Turun mummot!

  Laitoin mummoristeilystä infoa Mummolaakson tiedotteeseen, mutta nyt pisti silmääni, että Viking Linesin nettisivuilla on eri aikataulu 23h iltaristeilylle kuin teidän nettisivulla. Vaihtuuko aikataulu toukokuuksi vai onko korjattavaa: lähtö Turusta klo 18:50, paluu klo 19:50.
  Etenkin myöhempi paluu voi olla merkityksellinen muualta tulevien yhteyksiä ajatellen.

  1. MOI!
   Hyvä kun huomasit! Jäsenkirje on tosiaan kirjoitettu sillloin voimassa olleiden aikataulujen mukaan! Kesän aikatauluja ei tuolloin vielä ollut.
   Eli oikea lähtöaika on pe 17.5. klo 20.55 ja paluu klo 19.50.

 2. HUOM! Aiemmin ilmoitettua konferenssitilaa ei saatukaan, koska kaikki laivan neuvotteluhuoneet on varttu ihan koko lauantain. Meille on varattu neuvottoluhuone puoleksi tunniksi laivan lähtiessä , eli klo 21.00 – 21.30. Neuvotteluhuone on kannella 9, infopisteen lähettyvillä, infopisteestä neuvotaan perille. Turun Seudun Mummolaakso tarjoaa siellä osallistujille tervetuliaisjuoman. Tästä syystä on hyvä ilmoittautua myös sähköpostitse, jotta tiedämme montako ihmistä on tulossa.
  Ne, jotka eivät ehdi tervetuliaistilaisuuteen syömisten ym. takia, olemme alustavasti sopineet, että menemme perjantai-illalla yökerho Vogueen ja että tapaisimme lauantaina klo 12-14 välillä Retrobaarissa, jossa yleensä on tilaa siihen aikaan päivästä.
  Tapahtumasta tosiaan päivittyneempää tietoa Facebookissa ryhmässä Turun Mummolaakso. Sinne saa tapahtuman kohdalle myös tehdä omia ehdotuksia ja kysymyksiä!!!

 3. Hei olis kiva mennä samaan kattaukseen syömään illalla / samaan a la carte-ravintolaan. Onko tietoa ajasta? Vai ollaanko vaan muuten yhdessä? Satu

  1. Hei Satu. Laitoin vastauksen tuohon alle kommenttiin, en huomannut että tässä on tämmöinen vastausosiokin..
   Tiedän, että osa on menossa ala carteen, en vielä tiedä mihin aikaan ja että osa ei enää syö niin myöhään perjantaina tai menevät johonkin nopeampaan ruokailuun. Yritän kerätä sähköpostilistaa kaikista tulijoista, toivottavasti ilmoittautuvat viikonlopun aikana.
   Terveisin Hanna

 4. Moi Satu. Juuri tämän takia olisi hyvä ilmoittautua sähköpostitse, niin saadaan sähköpostilista, jossa voi miettiä näitä.
  Jos on Facebook, niin ryhmässä Turun Mummolaakso ja siellä tapahtumassa Mummoristeily voi myös ehdotella juttuja. Sähköpostilistaa lähtijöistä ei vielä ole, koska suurin osa ei ole vielä sinne ilmoittautunut.
  Täytyykin muistutella heitä siellä Facebookin puolella..

 5. UUSI ILMOITUS!!! HYVIÄ UUTISIA KAIKILLE RISTEILYLLE LÄHTIJÖILLE!!!
  Saimme vihdoin varmistuksen, että saammekin LAUANTAIKSI neuvotteluhuoneen käyttöömme.
  JOTEN PERJANTAIN TERVETULIAISTILAISUUS ON PERUTTU!!!
  Kokoustila on käytössämme klo 12.00 – 14.00 suomen aikaa. ( Älypuhelinten kellot muuttuvat Ruotsin ajaksi Maarianhaminan kohdilla, joten ne näyttävät tuolloin vielä Ruotsin aikaa)
  Kokoustila on kannella 9, infotiskin lähellä. Kokoustilan ovessa lukee Turun Seudun Mummolaakso. Saa tulla myös myöhässä..
  Kyseessä ei ole virallinen kokous, vaan vapaamuotoinen tilaisuus jutella ja mahdollisesti miettiä minkälaisia tapahtumia jatkossa halutaan ym. Näissä tilaisuuksissa on aina keksitty jotain hyviä ideoita yhdessä!
  Laitan kaikille ilmoittauneille huomisen aikana lisätietoa! (Tänään on vielä Turussa Mummiksen kokous)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *