12.10.2019 Mummiksen 20-vuotisbileet Kårenilla

Turun Seudun Mummolaakso ry on perustettu vuonna 1999. Juhlimme 20-vuotista taivaltamme Kårenilla lauantaina 12.10. klo 18–24.

Olemme iloksemme saaneet buukattua sekä Suomessa että maailmalla mainetta, kunniaa ja palkintoja saavuttaneen dragartisti Marko Vainion esiintymään juhliimme! Hänen upeat dragshownsa sisältävät kovimmat kotimaiset ja ulkomaiset artistit! Tätä juhlaa varten on räätälöity erikois-show! Divet-shown kesto on noin puoli tuntia ja showtime klo 20.30.
Kannattaa tulla ajoissa!

Koska saimme näin ihanan tähtiesiintyjän, olemme aiemmasta ilmoituksesta poiketen vuokranneet Kårenin ison puolen eli juhlasalin.

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä Turun Seudun Setan kanssa, joten päätimme juhlan kunniaksi kutsua kaikki sateenkarivarjon alla olevat ystävämme jakamaan iloista iltaa!
Kyseessä on siis sekabileet. Turun Seudun Mummolaakso haluaa näin olla ajan hengessä kiinni ja kunnioittaa moninaisuuden hyväksymistä!

Ennen ja jälkeen tähtiesiintyjää tiedossa tietenkin kuplivaa tunnelmaa ja menevää musiikkia ja tanssia! Kaikille tulijoille tiedoksi, että Kårenin alakerrassa on uusi Street Food Bar, jonne voi kätevästi poiketa huikopalalle jos tarve vaatii!

Ravintola Kåren, Hämeenkatu 22, 20500 Turku, pääovi.
Liput 15€ (Mummolaaksojen ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla), muut 20€
Vartioitu narikka 2€ (alakerrassa)

HYVÄT JÄSENET! 20-vuotisjuhliin liittyen haluaisimme kuulla teidän muistoja Turun Mummolaaksosta! Muistatko milloin tulit tapahtumaamme ensimmäistä kertaa, minkälaista se oli, tai onko mieleesi jäänyt joku muu erityinen hetki tai tapahtuma vuosien varrelta? Laita meille muistosi sähköpostitse turunmummot@gmail.com , kokoamme muistoja ja julkaisemme niitä joko tulevissa jäsenkirjeissä tai saatamme laittaa niitä Facebook-ryhmäämme luettaviksi, joten voit kirjoittaa omalla nimelläsi, nimimerkillä tai nimettömänä. KIITOS!!!

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!!!

Yksi vastaus artikkeliin “12.10.2019 Mummiksen 20-vuotisbileet Kårenilla”

  1. JUHLIIN TULIJOILLE TIEDOKSI!!! NARIKASSA JA LIPUNMYYNNIISSÄ KÄY VAIN KÄTEINEN!!! TERVETULOA!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *