21.3.2020 TANSSITEATTERI ERI

TANSSITEATTERI ERIn JukeboXin salat 21.3.2020 klo 19.00 TARJOUSLIPPUJA!

Jäsenten pyynnöstä olemme ostaneet lippuja Tanssiteatteri Eriin ja sponsoroimme jäsenmaksun maksaneita niin, että Sinulle jää maksettavaksi lipusta vain 15€.

Lippuja on rajoitettu määrä, joten jos haluat tulla mukaan, laita pikaisesti viestiä sähköpostiin turunmummot@gmail.com

Jätä sinne nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämän jälkeen odota rauhassa, että saat vastauksen sähköpostiisi ja maksuohjeet. Tämä etu on vain Turun Seudun Mummolaakson jäsenille ja yhdellä sähköpostilla voit varata korkeintaan kaksi lippua, jos molemmat ovat jäseniä.

JukeboXin salat

Eri aloittaa vuoden 2020 Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kokoillan teoksella JukeboXin salat. Teos tuo eteemme ajasta unohtuneen huoltoaseman baarin, jonka levyautomaatin äärelle kokoontuu mielenkiintoinen ihmisgalleria. Vahvat musiikit vievät aikamatkalle vuosikymmenten taa ja samalla syvälle ihmisten toiveisiin, pelkoihin, onnenhetkiin ja pettymyksiin. Tulevaisuuskin ennustetaan levyjen lomasta ja henkilökohtaisten tasojen kautta näemme myös yhteiskunnan muuttumisen. Keveän kuoren alta paljastuu paljon syvää ja inhimillistä. Teoksessa tanssii koko ERIn ensemble, valot Mari Agge ja puvut Tuula Bergqvist.

HUOM! Alennuslippujen kyselyt vain Turun Seudun Mummolaakson sähköpostiin turunmummot@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *