22.5.–23.5.2020 LEGENDAARINEN TURUN MUMMORISTEILY

Turun Seudun Mummolaakso kutsuu jälleen kaikki ystävät ympäri Suomen keväiselle risteilylle!

Lähtö Turusta Viking Grace -laivalla perjantai-iltana 22.5. klo 20.55 ja paluu Turkuun lauantaina 23.5. klo 19.50.

Jokainen varaa ja maksaa matkansa itse. Huom! Edullisemmaksi matkan tekee, jos otatte esim. kimpassa hytin, sillä useimmissa on 4 sänkyä.

Jos varaatte matkan netin kautta, valitkaa siis 22.5. Turku–Tukholma 23h iltaristeily. Esiintyjänä laivalla on tuolloin Irina. Varatkaa matkanne ajoissa, ne voi myös varata nyt ja maksaa myöhemmin. Jos joku on epävarma, niin varauksen loppupuolella kannattaa valita myös 6 € maksava peruutusturva, jolloin matkan voi esteen tullessa peruuttaa.

Lauantaille olemme jälleen varanneet konferenssitilan klo 12.00–14.00 (Suomen aikaa!). Myös sitä varten tarvitsemme osallistujamäärän, yhdistys maksaa kokoustilasta henkilömäärän mukaan. Siellä on vapaamielistä jutustelua, tutustumista ja tulevien tapahtumien suunnittelua! (Kokoustelu ei ole pakollinen, mutta siellä tunnetusti syntyy aina parhaat ideat uusia tapahtumia varten!!!)

HUOM! Varauksen tehtyänne ilmoittakaa mahdollisimman pian myös sähköpostiimme turunmummot@gmail.com. Tämä siitä syystä, että ilmoitamme lähtijöille hyvissä ajoin, missä ja monelta tapaamme laivalla perjantai-iltana! Ja kyllä, ilmoitamme myös, missä on etkot ennen laivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *