8.4.2022 Kaffetapaaminen

Jatkamme suosittuja kahvitteluja jälleen perjantaina 8.4. klo 17.00 alkaen Turun ydinkeskustan Rebelle-kahvilassa. Tarjolla ihania herkkuja suolaiseen tai makeaan nälkään! Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumisia kahvin tai skumpan äärelle ja saat iloisen alun viikonlopun
viettoon!

Tapaamiset jatkuvat joka kuukauden toisena perjantaina toukokuulle asti. Seuraavat kaffettelut:

Perjantai 13.5.  klo 17

Rebelle – Café Bakery Bistro, Eerikinkatu 7, Turku. (Scandic Julian R-kipsaa vastapäätä)

(Poikkeuksista ilmoitamme Facebookin Turun Mummolaakso -ryhmässä!)

Yksi vastaus artikkeliin “8.4.2022 Kaffetapaaminen”

  1. Hei, olen lähtenyt periaatteellisista syistä pois facebookista. Olen Turussa 8.4. ja haluan tulla kahvilaan! Yliopiston luento saattaa kestää lähemmäs klo 18 mutta tulen heti kun pääsen. Voisitteko ilmoittaa minulle sähköpostiin jos kahvila treffit siirtyy tai siellä ei ole ketään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *