Jäseneksi

Liity Mummiksen jäseneksi!

Järjestämme kaikenlaisia sosiaalisia tapahtumia, jossa voit tavata ystäviäsi ja/tai tutustua uusiin ihmisiin. Liity siis jäseneksi ja kerro Turun Seudun Mummolaaksosta ja sen toiminnasta myös ystävillesi!

Jäsenmaksut vuonna 2018

– 24 euroa
– 12 euroa
: pienituloiset
– 60 euroa: yhdistykset, järjestöt, yritykset

Voit maksaa jäsenmaksun pankkitilillemme Nordea FI97 1652 3000 0020 90. Kaikki käyttävät  viitenumeroa 5050. Jos sinulla ei ole jäsenkorttia, olet uusi jäsen tai hukannut korttisi, ota yhteyttä Pirjoon 044 339 8835.

Jos haluat pysyä nimettömänä, maksa jäsenmaksusi jonkun tapahtuman yhteydessä. Jäsenkorttiisi kirjoitetaan ainoastaan jäsennumero ja viitenumero. Jäsenkortin voit sitten saada taas jonkun tapahtuman yhteydessä jäsenmaksukuittia vastaan. Jäsenkirjeen voit saada esim. tansseissamme tai muuten sovitulla tavalla.

Huom! Älä maksa seuraavan vuoden maksua edellisen vuoden puolella, kiitos!

Edut

Turun Seudun Mummolaakson jäsenenä saat alennuksen sekä meidän että Valtakunnallisen Mummolaakson tapahtumien osallistumismaksuissa. Sen lisäksi saat jäsenkirjeen kotiin postitse noin 4–5 kertaa vuodessa.

Oletko jäsen, muttet saa jäsenkirjettä? Ota yhteyttä!

Halutko jäsenkirjeen mieluummin sähköpostitse? Lähetä meille sähköpostiosoitteesi – näin autat meitä säästämään sekä aikaa että kustannuksia!