Yhdistys

Turun Seudun Mummolaakso ry
Åbonejdens Gummedal rf

Turun Seudun Mummolaakso ry – Åbonejdens Gummedal rf on perustettu 5. helmikuuta 1999.  Yhdistys on tarkoitettu kaikenikäisille lesboille ja bi/trans/pan -naisille.  Turun Seudun Mummolaakso on  ollut vuodesta 2023 lähtien Seta ry:n jäsenjärjestö. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin ja sen jäseninä on kaikenikäisiä alle kolmekymppisistä eläkeläisiin.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää jäsenten keskinäistä solidaarisuutta ja huolenpitoa. Tuomme yhteen eri-ikäisiä, erilaisissa elämänvaiheissa olevia ihmisiä ja luomme  turvallisen ja aktiivisen sosiaalisen yhteisön.  Järjestämme mm. bileitä/ tansseja, retkiä, pelaamme pelejä, kokoonnumme harrastuskerhoissa ja käymme yhdessä kulttuuritapahtumissa.

Kaikkien halukkaiden on mahdollisuus esittää ideoitaan sekä lähteä mukaan toimintaan. Jäsenmaksun maksamalla saat jäsenkirjeet sähköpostiisi ja alennusta tansseista sekä retkistä. Lisäksi saat alennusta valtakunnallisen Mummolaakson tapahtumista ja voit osallistua Setan järjestämiin tapahtumiin, esimerkiksi verkkokoulutuksiin.